Brooke Develin Band

Brooke Develin Band spiller tøff blues med trøkk. Dette er et liveband med attitude, sjarm og stor spilleglede som har fått mange gode tilbakemeldinger og etterspørsler.

Medlemmene har lang fartstid innen blues og rock sjangeren. De byr på seg selv og gir alt på scenen; til stor glede for publikum. Bandet har også blitt tatt opp i Blues Nation FM i Los Angeles som sendes i USA, Europa og Storbritannia; og de er nå i gang med nytt album.

Bandet ble satt sammen som et spilleprosjekt for noen år siden etter en oppvarmingsjobb. Det låt så tøft at Brooke Develin jobbet videre med prosjektet og fikk etterhvert samlet sammen dagens gjeng med dyktige og erfarne musikere:

Brooke Develin: Vokal/gitar, musikk og tekst Per C Pedersen: Trommer
Espen Finmark: Bass
Tom Nalum : Orgel

Vidar Torbjørnsen: Trompet (Spilt med The Memphis Boys – Elvis' studioband på «In the Getto» Platen, og TCB Band – Elvis sitt faste turnéband fra 1970-77. Var med å danne The Norwegian Horns som har spilt med en rekke kjente norske artister bl.a. Paal Flaata, Steinar Albrigsten og Elg). Tron Taalesen: Saxofon (Var med å danne The Norwegian Horns, spilt med Stephen Ackles, Suoni Big Band og tunert med The Memphis Boys samt spilt med TCB band).

Brooke Develin tilbyr også blues- & rootsnight med Congo Square Band, tar gjerne supportjobber for andre og diskuterer alle avtaler og premisser med arrangør.

Sitater fra publikum om Brooke Develin Band: «En fryd for ørene», «Dette var helt rått», «Dere skal tilbake hit» og «Imponerende egenkomponerte låter».

Les mer om Brooke Develin Band på: Facebook, Musikkvideo, Lydfil 1 og Lydfil 2

Kjøp billetter!