Årets første konsert i regi av Bluesklubben

Joakim Tinderholt & His Band

Velkommen til årets første konsert på Reenskaug i regi av Drøbak Blues Club

Joakim Tinderholt og hans band ble dannet i Oslo, januar '05 av medlemmer fra den velkjente Muddy Waters Blues Clubs husbandet, i tillegg til Tinderholt selv. Siden da har bandet gjort mange,spilljobber på klubber og festivaler over hele Norge. Noen av høydepunktene er Notodden Blues Festival, Dark Season Blues Festival, Color Blues Festival og turer i Polen og Russland.

Til tross for sin mektige alder er kraftverkets RnB og Blues sanger og gitarist Joakim Tinderholt allerede en erfaren entertainer, og en kraft som skal regnes med i årene som kommer. Han har vært heldig nok til å utføre med artister som Rick Holmstrom, Mitch Kashmar, Kirk Fletcher, Kid Ramos og The Mannish Boys blant andre.

Bill Troiani (bs) og Alexander Pettersen (dr) legger til rette groove og swing til bandet. Å ha spilt sammen i utallige timer, som et backing band for både innenlandske og internasjonale kunstnere. De anses av mange som en av de fineste RnB rytmene i Skandinavia.

Joakim Tinderholt & His Band

 

AlbumetI juni slapp de sitt foreløpig siste albumd, det heter "Hold On" før det var det 3 år siden forrige album. Den nye skiva er basert på suksessoppskriften fra den første, en god miks av nye egne låter og favoritter fra live-settet. Denne gangen har Joakim ført to låter i penne på egenhånd og skrevet ytterligere to sammen med gitarist Håkon Høye og bassist William Troiani.

 

Besøk hjemmesiden til bandet www.joakimtinderholt.com eller Facebook

Dørene åpner 19.00 konserten starter 20.00
Sted: Reenskaug
Dato: Lørdag 20. januar

Direkte link for kjøp av billetter https://blues.hoopla.no/sales/4029942892

Velkommen