Bluemixx Bluesband på Baronen Pizza

Lørdag 11. februar kl. 20:00 på Baronen Pizza i Drøbak.

Denne gang får vi besøk av:
Bluemixx Bluesband fra Sarpsborg debuterte i 2006, og siden da er det blitt mange konserter, både i Norge og i Sverige. Bandets medlemmer har lang erfaring fra forskjellige typer musikksjangere, og fant en fellesnevner i bluesen.

For en tid tilbake gjorde bandet to CD-innspillinger, hvor den første ble behørlig presentert, både av den nå avdøde Geir Hovig i radioprogrammet "Eldorado", og i direktesending i NRK Østfold med akustisk live-konsert i studio. Den andre innspillingen innholder også eget låtmateriale, som bl.a. ble spilt på "Bluesasylet".

Repertoaret er variert, fra det sarte til det rå, og med kvinnelig og mannlig vokalist, munnspill og dyktig hovedgitarist er det rom for stor variasjon i musikkuttrykket. Det dukker også opp en og annen låt som kanskje ligger i grenseland av blues.

Oppdragene har vært varierte, fra konsert for bluesklubber og bluesfestivaler til fengselskonserter i beste Johnny Cash-stil. Og ved et par anledninger har bandet også samarbeidet med musikkorps. I mars blir det årets lokale blueskonsert på Glenghuset i Sarpsborg, med Hans-Erik Groth som gjesteartist på orgel. For øvrig har hans eldre bror, Jan Groth, bidratt med to låter på bandets siste innspilling.

Les mer om disse på hjemmesiden www.bluemixx.com

Billettene selges på www.billettservice.no
Og koster 130,- for medlemmer og 180,- for ikke medlemmer. Ink. Avgifter.

Billetter i døra koster 150,- og 200,-